Тут тебе нема

Я зберіг любов з тих далеких днів,
Сонячних, п'янких - золотих років.
Скупані в теплі, щирі, запальні,
В щасті і добрі проходили дні.

Приспів:
Золотий вінок
Збуджених думок,
То барвистих мрій
Закрутився рій.
Знаю, що дарма
Голосить душа -
Тут тебе нема
Лиш слова, слова...

То згадай, згадай той вчорашній рай,
Вісточку подай, серденька не край.
Зачекались ми на краю весни:
- Не сумуй, а йди в мої мрії-сни.

Приспів.

А коли прийдеш, то сліди знайдеш,
Де ходили ми без стежок і меж.
У садку твоїм вже бузок зацвів -
Вітер прилетів з тих щасливих днів.

Приспів:


Рецензии
Хорошо. Где можно услышать?

Андрей Кот 2   31.05.2013 23:27     Заявить о нарушении
Спасибо, Андрей! Песню поют, но записи я не имею.

Мыкола Ковальчук   01.06.2013 16:00   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.