Просто хочу

До мене натхнення не приходить,
коли я усміхнена дівчина в яскравому светрі,
мені потрібна особлива призма подій ,
де все пов*язана з їдучими нервами!

де стрибає напруження ,
рветься ідилія,
закарбовується страшна міць,
але там де не існує помста,
і добра половина залишається вірними,
 не доходить до розпусти чуток!

не треба,щоб в мому світі ,
ходили по стелі пили повітря і заїдали день,
де трава як людина,
а місяць із зорями танцює *кармен*!

просто хочу,
щоб з кожної ноти народжувалась мелодія,
з кожного слова -вірш,
з кожної дівчини-жінка,
з кожного хлопчика-чоловік,
з легенів й повітря-подих,
з долоней в долоні-зтискання,
з погляду в очі-пристрасть,
з серця до серця-кохання!


Рецензии