Посм хнися

Як можна частіше посміхайся.
І радість всім свою даруй.
З посмішкою легкої прокидайся
Від щастя у хмарках лети.
Життя таке прекрасне, посміхайся.
І радість у серці збережи.
Дарувати усмішку не соромся,
Повірити в диво поможи.
Моментом кожним насолоджуйся,
Навколо тільки ти подивися.
Коли раптом тобі погано - посміхайся,
І радість зустрінеться в дорозі.
Спробуй, просто посміхайся.
Себе розкрий від усієї душі.
І бути щасливим постарайся,
«Тебе я життя люблю» - скажи.
Життя таке прекрасне, посміхайся.
І засміється світ з тобою.
Як можна частіше посміхайся.
Зустрічай посмішкою день будь-який.


Рецензии