Кв ти - життя

Місток із спогадів - на ньому:
Фіалок стежка про свободу,
Троянд стежина про кохання,
І листя щастя пада в воду,

Букет з ромашок - то натхнення,
Тюльпанів в'язка - ніжність,
Підсніжники - жити бажання,
Малі волошки - сміх, грайливість.

А едельвейс - воля, сміливість,
Вдумлива айстра - висновки свої,
Гвоздики витончені - то хоробрість,
Жасмин - приємні спогади, мрії.


Рецензии