А я тебе кохала

А я тебе любила,
А я тебе кохала…
А ти, моэ серденько,
Просто взяв, розбив….

Тепер  i сонечко,
Не так буде свiтити…
Тепер  душа моя
Буде трошечки болiти…

Не страшно …
Я переживу
i не таке  страшне,
Я пережила….

Напевно, я просто
Казку полюбила
i напридуманi  слова!
А хто-то, не так, це поняв?

i що придумала сама,
Те i полюбила
i покохала те…
Як мрiю  в блакитному  небi.

Що улeтiла за горизонт
i розтворилась в небокраi-
Бо  це усе – всiх слiв  iгра,
Всiх слiв – iгра….!

Це просто мiй сон,
Що приходив в гостi до мене...
Чарiвний мiй сон!!!

 фото с инета...


Рецензии