Н ч кохання

Скажи мені єдине тепле слово,
Щоб защеміло глибоко в душі,
Залиш мені п'янкий, солодкий спогад,
І погляд найдорожчий на землі.

Залиш мені навіяні думки,
І лиш шматок великого Кохання,
Та дужий дотик чоловічої руки,
І вуст твоїх жагу бажання.

Залиш мені свої солодкі сни,
І пестощі до самого світання,
Де грань стирають два світи,
Де пустота заповнена Коханням.

Де здійснення усіх бажань,
Де дійсно відчуваєш смак життя,
Де віддаєшся без останку до кінця,
Без суму, жалю і пустого каяття. 


Рецензии