янголам не звикати

я чекатиму, мабуть, вічно
твої солодко-карії очі.
страшні ефекти побічні
від того чекання щоночі.

бо біль обпікає долоні,
і серце так б'ється не рівно,
кров у всіх венах холоне
і на душі не спокійно.

а журавлі все курличуть,
бо прилетіли додому.
у небо мене вони кличуть...
та туди я забула дорогу.

обламані крила все ниють,
і між лопатками колить.
рубці прикрашають всю спину.
і душу хтось голодом морить.

так.я чекатиму вічність.
янголам то не звикати.
через твою кляту ніжність
я розучилась літати.


Рецензии