Не бачу я сенсу кричати

Не бачу я сенсу кричати,
Кричати в порожній листок.
Не бачу я сенсу мовчати,
Мовчки не зробити ковток.

Навіщо ж я себе мучу?
Навіщо листи і вірші?
Думки всі зібрані в кучу,
Не можуть  сказати тобі.

Не можуть сказати про що.
Не можуть сказати як!
Вони піднімають з землі ніщо.
І ось ти знову мертвяк….

Але все ще чомусь сяє зірка,
Зірка що є в кожній людині.
І ще чомусь горить остання іскра,
Чомусь вона горить і по нині.

Так чому ж я хочу кричати?
Чому мовчання не варіант?
Чому я так сильно хочу тікати.
Стрибнути з скелі в океан……. 


Рецензии