Я тiльки той що бавиться словами

(люди які пишуть діляться на дві категорії - ті які вважають себе культовими та ті яких такими вважають зовсім незнайомі їм люди)


Я тільки той що бавиться словами,
Римую з бісеру п’янкий узор,
Веселими , сумними голосами,
Простих сюжетів шию натюрморт.

То защебечу ніжним соловейком,
То чорним круком прокричу у ніч,
З життя малюю « сиквели» й  «ремейки»,
В кохане серце промовляю спіч.

Рощу слова не завжди досконалі,
Банальні рими у рядках живуть,
Та пишу так, як серце відчуває,
Земних думок малюю грішну суть.

Куди ж мені, в літературні храми,
На критики вівтар нести думки,
Я тільки той, що бавиться словами.
Кричить у  всесвіт голосом дзвінким.


Рецензии
ЯКИМИ Ж ГАРНИМИ СЛОВАМИ ВИ КРИЧИТЕ У вСЕСВІТ!!!! БРАВО!

Людмила Юферова   27.05.2013 23:28     Заявить о нарушении
будемо знайомитись.радий новим друзям

Федик Юрий Михайлович   28.05.2013 01:05   Заявить о нарушении
ваша публічна пропозиція мене також стосуеться?

Федик Юрий Михайлович   28.05.2013 01:07   Заявить о нарушении