Залишатися собою

Я хочу залишатися собою,
Не одягавши маску прикриття,
З всіма недоліками здати зброю,
І просто жить, відкрити почуття.

Не хочу бачити театр драм,
Де люди грають інші ролі,
Я хочу щирості в обличчі там,
Де бачу рідність душ і долі.

Щоб люди відкривалися частіше,
Бо кожен - незамінний хризоліт..


Рецензии