***

Коли задихається серце,очі вбирають світ,
Музика молитовна лине звіддалеки.
Кволість полює сили, зблідлі, як ранній глід,
Світ розсипає барви. Рука шукає руки.

Слово принишкло губиться в звуках передчуття,
Очі темнавить видиво: берег, човни, ріка...
Ближчає все віддалене - те, що і є життя,
Ближчає і зникає... Руки шукає рука.

Теплий доторк до теплого -  земної музики плин.
Слово вертає радісно звичний обіг речей.
Глід червоніє з радості. Навіть цвіте полин.
А серце до неба тулиться:

-Не затемни очей...
 


Рецензии