Я вимолю

Я випрошу тобі у долі все:
Кохання і віршів майже пророчих.
І вічність щось для тебе відбере.
А скільки є до вічності охочих.
Я випрошу тобі купу грошей,
Я випрошу тобі здоров'я,вдачі.
Ти не цілуй лише моіх очей,
Бо хтось тоді розлуку нам призначить.
Я помолюсь за тебе,як завжди.
Колись благала...Та підеш,напевно...
Ти витирав цілуночком лице.
Нема кохання...Не цілуй даремно.


Рецензии