Трояндове царство...

Троянди зараз у розкошші:
Пахучі, росяні, хороші...
І біле царство, й полум'яне –
І подарунок для коханих.

Цвіте троянда – світ пишніє,
Душа чарується, радіє...
Попрацював тут парфумер,
Художник кращих фарб натер.

І ось це диво трояндове
Нас полонить щоразу знову.
Майстерно згорнуті пелюстки,
В них аромат налито густо.

Вбирає очі диво цвіту,
Краса троянд. Яскраве літо.
Гарячі почуття. Кохання.
В росі троянди дивні зрання...


Рецензии