Ох, як болить серденько

Серце, наче залізне...
Слово гірке сказала,
Заплакала мати старенька.
Вибачитись? Та пізно.
Ох, як болить серденько.

Я б землю зубами гризла,
Коли б могла повернути,
Ту мить де образила неньку.
Та пізно, вже дуже пізно…
Ох, як болить серденько.

- Пробач мені, - плачу слізно,
Я не хотіла, не знала,
Вертайся моя рідненька.
Та пізно, вже дуже пізно…
Ох, як болить серденько.
24.05.13


Рецензии
Вона вже давно пробачила...

Ксана Поликарпова   26.05.2013 17:47     Заявить о нарушении