Мальви..

Холодний дим так стукає у двері
Туман пронизує із ніг до голови
Я чую дивний хрускіт таємничий
Що полонить і радість,теплий сміх
То розпустилися дівочі квіточки,
Що мальвами з  дитинства мого звуться
Квітки то не прості,а чарівні,
Шепочуть таємниці кожной ночі
На пелюстках тендітних я збираю
Печальні сльози,крапельки роси
Знайшла у травах непросту сопілку,
Що хтось її незграбно загубив
Там дивний напис мерехтить і сяє
Та дивних літер-ребус і загадка
Мабуть,залишу дивний подарунок
Чи уві сні я розгадаю,чи на ранок
І ось-відповідальний час,
Беру магічний обладунок
Я ніжно заспіваю –й враз
Побачу загадковий я пакунок
Відкрити таємницю—та ще б пак
Я бачу там яскраві світлі барви,
А у середині лежить верба,
А поряд з нею червоніють мої мальви.


Рецензии