Секрет

Давай залишимо секрет
У фляжці з теплим коньяком.
Твій ідеальний силует,
Ліхтар червоний за вікном.

Вузенька ковдра для тепла,
Замало печива на двох,
Пульсують стомлені тіла,
Налий ще чаю - буде грог.

Маленьке місто у горах,
Ніхто не знає, хто ми є.
Руде волосся на плечах.
Твій погляд спалює мене.

Немає сенсу у словах,
Пінк Флойд у плеєрі заграв,
Тихенько від'їжджає дах -
Як довго ти цього чекав...

Крізь ланцюжок чужих подій
У всіх існуючих світах
Відмовимось від зайвих мрій,
І дотик рук - нарешті "Так"

октябрь 2012


Рецензии