Моiм випускникам...

Доріг бажаю сонячних і ясних,
Без тернів непрохідних, бур'янів...
Людей зустріть лиш щирих і прекрасних,
І добрих, мирних та безхмарних днів.

Щоб шанували хліб, і мову, і калину,
І батька – матір, пісню солов'я...
Безмежно й віддано любили Україну.
І думка щоб завжди була своя!

Щоб честь і совість з вами по дорозі
Ішла в годину радісну й сумну...
Не падайте ніколи у знемозі –
Шануйте все святе й життя красу.

Не зобижайте пташку чи рослину,
Не раньте словом, ділом чи в думках...
І крила майте міцні, соколині,
Що понесуть до мрії вас, як птах!


Рецензии