Опов1дь про силу духа

Злоба не має шансів
Проти моєї душі
Хоч має тисячі бранців
Які закуті в кайданах марні і злі
А тисячі спартанців
Живуть в моїй душі

І в змозі всім гріхам на зло,
Достойно в бій вступити.
Бо ними править лиш добро
І злоби напір вони можуть зупинити
Минуле..їх не цікавить що було!
Цікаво лиш як далі жити.

І кожна невдача - стимул для них
Робити себе кращими
Та лише один виб'ється із них
Шляхами битими й найдальшими
Багато досвіду здобуде й серед тих
Що були серед кращих кращими

І той єдиний спартанець
Той дух мій незламний
Він вільний,не засланець
Він розумний..і багатогранний
Який в бій неначе в танець
Без зброї йде..він нездоланний..


Рецензии