Нам з браться б...

   Нам зібраться б знову у сім'ю,
   Дружбу і любов згадать свою.
   Не було б на світі кращої сім'ї
   І тоді щасливі ми були б усі.

   Сила, воля з нами б проживали
   І розбратства ніколи не знали.
   Всі жили б начебто в раю
   І любили родИну свою!


Рецензии