Зять

Батьки: "Навіщо він такий?
Він роботящий і простий.
Не носить золота на шиї...
І все що має, тільки мрії...

У нього тільки комуналка,
Та й ту знімає у Наталки,
Шукай собі, щоб мав машину,
Купив кольє тобі, дитино.

А цей з провінції, він бідний,
Тебе він, донечко, не гідний.
Чому ти з ним? Невже так любиш?
Навіщо долю свою губиш?"

І так щодня їдять дівчину,
Не розуміючи причину,
Того, що він з відвертим серцем,
А не з швидким і новим"Мерсом".

Що він з дитинства вмів кохати,
І не учивсь на "Сина тата".
Що досягне всього з роками,
І буде втіхою для мами.

Недовподоби їм цей зять,
Не має тачки, грошей дать.
Не мільйонер у нього папка,
Але він щирий і це крапка!!!


Рецензии