Шева

Коли вогні прожекторів
Замерехтять над стадіоном,
Величні постаті гравців
Ідуть на поле ешелоном.

І кожен з них – це справжній пан.
А серед них, як цар морів,
Андрій Шевченко – капітан,
Гроза усіх воротарів.

Великий форвард всіх часів,
Який розкрився досить рано.
До інституту не вступив,
Проте потрапив у «Динамо».

Дебютував геть молодим,
Потрапив швидко до основи.
А Лобановського режим
Зробив його гравцем толковим.

Запав у душу всім хет-трик,
Яким він знищив Барселону.
Підкралась слава – Шева звик,
Та грав ще краще щосезону.

А перейшовши у «Мілан»,
Він переміг в усіх турнірах.
Був справжній лідер, талісман,
І кожен фан у нього вірив!

Ще трохи в «Челсі» грав Андрій,
В кінці кар’єри у «Динамо»,
В команді юних своїх мрій,
Де став героєм досить рано.

Шевченко – гордість і кумир,
Який здобув немало слави,
Великий справжній бомбардир
І гордість нашої держави!


Рецензии