Минають дн

Минають дні за ними роки
І швидкоплинно лине час
Потрібно лиш зробити кроки
І може буде добре в нас.
Як вітер ніжний ти ввірвався
В моє пусте, лихе життя
Ніким , лиш іменем назвався
І знов пішов у майбуття.
Не встигла навіть роздивитись
Твої зелено-карі очі
Яким хотіла я коритись
Травневої тієї ночі.
В моїй душі щось ожило
Те, що давно не прокидалось
Розтанув лід і розцвіло
Те, що боліло й десь осталось.


Рецензии