***

- ти віриш у долю?
у морі багато солі
ти шепочеш "i'm sorry, so sorry"
тихіше - нас може почути небо
я відчуваю сором. ми утекли так ганебно -
від себе.

- доля не любить нас,
крихітко
тому - просто дивись на останній sunrise,
бо в нашому прихистку
скоро буде лиш ніч

- я бачу у тебе в очах валлійські пейзажі
твої руки - чорні від сажі
та все ж - підходь ближче

- крихітко, ти віриш у бога?
віриш, що у кожного з нас є своя дорога
і невипадкові всі зустрічі,
втечі,
дощі
і нещасливі трамвайні квитки?

- ти знаєш
я вірю - у тебе
вірю, що і сама колись побачу валлійське небо
і скінчиться ця безнадійна злива
ми сядемо в сад і будемо їсти сливи
твій капелюх сидітиме криво
та все буде так непідробно красиво

- крихітко
ти сотворила собі бога - сама
клич його - як хочеш - доля, destiny чи судьба
вір, пташко, що все - не дарма

хоч крил у тебе давено вже нема.


Рецензии