На краю неба

Присіла скраєчку на небо і впала.
Летить, а крильцята слабенькі такі.
Хіба ця ось дівчинка зранку вже знала,
Що буде лежати отак на землі?
Хіба би щиріше вона не молилась?
Хіба би ті крила мочила в дощах?
Напевно,вона б з некоханням змирилась.
Ходила б по небу?Чи просто в кущах
Шукала квітки,де сховалися весни.
Вороною білою бути змогла.
Та крила оті вмить з нічого воскресли.
Летіла до неба...Летіла сама...


Рецензии
Красиво очень...
Не все понимаю, но здОрово!
С теплом...

Дмитрий Федосеев   28.05.2013 21:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.