Естетизм

Ти напишеш не перший нарис,
Ти ж у нас безумовний естет.
І борщу ти вдома не звариш.
Бо на нього - імунітет.

Твоя зірка на небі палає
Яскравіше, ніж будь-яка десь.
Та не вічність усе це триває,
Бо і слово твоє - горобець.

І найвища в житті твоя цінність -
Описати плин в двох словах.
Але є тут велика відмінність -
Тобі ставили мат, а ти - шах.


Рецензии