Сон цiною в життя

...сонце світило яскраво.. новий день, світло настало.. але сонце в цей період часу встає саме в цей час.. в цій частині сонячно-філософської планети. Народилася маалесенька дівчинка. В неї було сонячно золотисте волосся яскраве, світле та курделястеньке... саме  як раз було свято... і вона була вся, неначе святково вбрана. Ось звідки в неї естетичний смак. Вона була дуже розумна дівчинка та навчилася говорити раніш як ходити. Дуже й дуже вона дивилася на світ і думала: навіщо ходити, якщо можна повзати. але ..тато дівчинки вирішив навчити її ходити. він брав простирадло та тягав її туди сюди, поки маленькі неслухняні ніжки не почали працювати. вона була уособленням світовогого світла в одному обличчі. ЇЇ характерні сонячні родимки  переливалися під яскравим сонячним промінням... золотилися під світлим сонячним промінням....

П.С. продовження буде) 

 Чи буває Сон ціною в життя. Сон - це і є саме життя.. Наш організм відпочиває, щоб назавтра народитися знову.
 Сон - як малесенька смерть, яка є продовженням нашого життя, без якого воно - неможливе.

|2 жов 2011|


Рецензии