Прогрес-регрес

...егоїстично.. природно ми змушуємо цей світ рухатися на шляху політичного.. економічного .. технічного прогресу чи регресу без можливості перескочити будь який з етапів свого розвитку як сказав Маркс.. і одбидва знають що вони ніяк не повязані але ж і купа в них спільного.. наслідки непередбачувані.. як реакція ядерної бомби.. сьогодні ти вирвав у неї волосину..а на завтра нищаться цілі народи на благо цивілізації.. відновлювачами для волосся та плацентамасками з якоюсь хімією де й не пахне плацентою у справжньому її прояві.. контакт тримай зі світом та май свюю ...думку, але чи варто її виражати якщо ніхто не розуміє і не поважає її. Тому повертаючись до раніше сказаного можна підсумувати.. поважайте тих з ким спілкуєтесь і не думайте що вони вас не розуміть.. або намагайтеся зробити ТАК ЩОБ ВОНИ ВАС РОЗУМІЛИ І ПОВАЖАЛИ.

|29 чер 2011|


Рецензии