РедКИ В нас тут во ш РЕДактар

ДерКачОМ яво ж в Омшын!

Жил да был на белом свете
Развесёлый чоловик.
Улыбался лиш Кат этый,
Колы й вжруть ёго СвинКИ Й. Руки й ноги цилы ж, вроди.
Що щэ трэГА Й тут ля жысць.

А колы ты в сельсаветык
Да заходыш ф шляпы КиньСьк?
Шо, нычого ны й з джульетКИ Ш даш а й ни й шутни ф сцишКИ Вш?
Го! То ты, чы Вы, пысьМенНык?
Зарэ ж ментаф мы тут ф пыс К!

Гэто ш куры даж СМИютцяк,
Як ци з Ек ты ув штыкы й.
ПониМаюць юмар гуси зь.
Навыць ось тут во жэ, стый.

ПаграНична в сасТайЯйНий
Гэта шь во весёйли дзид.
Бо зь мы зь гозьдзи носим сёксрам - а так Спарт не гаварыль!
Вот ий бЕмо мы фш шурупыщ,
Гох, да прамо жэ й ф цфикы щ.

Рукы ж бо ж чы там рослы й,
Ек-когда мы в Кизк цвылы ш.

Да. Й на самОМ деле, хы,
Нас но ж гладылы гнилкы.
Копа-ныцьмы да с колкы: Га! Побылы й?! Ну, й рывы!
Нащо лиз ажно жь в Дыржын.

Так шо от: на двэ-рух гокна
Ты возьмы да й зачыны вж. Гэто шо, в тыбэ свырдэлко?
А с кручком мни шо робы?
Ну, резцы сначала шлы.
А й к ним ключыКый СА й трры б. Ну, й а во сакы такы ж
Ув «Рыдахтара» жыдкив. А замену ж бы й знайшлы й!


Рецензии