Вiд мiсяця до зiрок

А тіло.. ж рветья, хоче , прагне до душі,
а там.. віддалення таке ж я місяцю від зірок,
і повно ран, подряпин, дірочок і звивин,
і шрами на шляху стоять тупі..
Чи пак то ні .. не прагне тіло того.. то ж
навпаки душа покине прах, але ж не зараз,
... і поглине морок, і тінь... і страх...

|10 тра 2011|


Рецензии