Господь мене нагородив

Донечка! Сьогодні в тебе ювілей,
А я пригадую, як ти була маленька…
Тебе я пригортала міцно до своїх грудей,
В ритмі щастя бились два серденька.

Господь, мене нагородив тобою,
Я кожен день лише милості його прошу.
Щоб він життя твоє не повінчав з журбою,
Оберігав найкращу донечку мою.

Нехай тобі життя дарує світлі далі,
Не ллють холоднії дощі.
Нехай яскраве сонце з неба сяє,
І тільки спокій буде у душі.

(поздоровлення присвятила дочці своєї подруги)


Рецензии