ЧАС БИКА

Час  Бика,  ще  ніч  й  вже  ранок,
Сіріє  обрій  й  все  ще  спить,
Міжсил,  міждоль,  міжсвіту  танок
У  круговерті « жить  не  жить.»
Передранковість  у  природі,
Поруч  буття  і  небуття,
Всім  поколінням  і  народам
Дарує  і  віднімає  Бог  життя.
Самовладання  й  воля сплять
І  все,  що  мають  взаперті,
В  сни  підсвідомоті  летять -
Було  чи  не  було  в  житті.
Час  задумів,  досягнень,  потрясінь,
Добра  і  зла  безжальних  володінь.
        22.05. 2013р.,Київ


Рецензии