Сонет I

 І лід горить і мліють діаманти
 Пекельне небо, дикий суховій
 Замок зламали і розкочують сувій
 Письмен таємних кляті окупанти

 А ти стоїш вся чиста на пуантах
 І світ прадавній дивиться з-під вій
 На сонмище брехні, на острови повій,
 На продані за копійки таланти

 І вже здається сил нема знести
 Цей зсув у прірву.Спалено мости
 Між Світом і тобою, та надія

 Ще не вмирає, ще зоріє. Жага
 Життя клекоче і перемага
 А розум божевіллю протидіє...

2004


Рецензии
Гарні у вас вірші, приємно читати )

Лескрис   19.10.2014 17:14     Заявить о нарушении
Дякую! З приємністю і теплом!

Валео Лученко   19.10.2014 20:55   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.