Закордонним заробiтчанкам

МИ НЕ ПУТАНИ,ЯК НАС ТУТ НАЗИВАЮТЬ,
МИ -ЖIHKИ,ЩО  ВИРИВАЕМОСЬ З ЯРМА.
НЕ НАША В ТIM BИНА,ЩО В КРАIHI НАШIЙ,
КЕРУЕ ВСIM  БЕЗМОЗГА ГОЛОВА.....               



В ТЯЖКИХ ТРУДАХ I B PAБСТВI,
НА ХЛIБ МИ ЗАРОБЛЯЕМ.
НЕ ПЕМ I HE ГУЛЯЕМ,ГРОШI ДО КОПIЙОЧКИ
МИ СIМЯМ  ОДСИЛАЕМ.

НЕМА РОБОТЫ В  ЧОЛОВIКА,
НЕМА ЗА  ЩО  УЧИТЬ ДIТЕЙ.
МИ Ж ПОНЕВIРЯЕМОСЯ ЗА КОРДОНОМ,
СЕРЕД  ЧУЖИХ  ЛЮДЕЙ.

ПОРОЗПАДАЛИСЬ СIМI,ОСИРОТIЛИ ДIТИ,
НЕМА ЩО ПОIСТИ,НЕМА ЩО ОДIТЫ.
А ЗА СВОIХ СТАРЫХ БАТЬКIВ,
НЕМА ЩО  Й  ГОВОРИТИ..........

ДАЙТЕ Ж ВИ РОБОТУ НАШИМ ЧОЛОВIКАМ,
БЕЗПЛАТНУ ОСВIТУ ДЛЯ НАШИХ ДIТЕЙ.
МИ ВЕРНИМОСЬ ДОДОМУ,ЩОБ ДОЖИВАТИ ВIКУ
НА ДОСТОЙНУ ПЕНСIЮ ДЛЯ СТАРИХ ЛЮДЕЙ.

МИ Ж ДОГЛЯДАЕМО ЧУЖИХ БАТЬКIВ,
ЗА ЩО Й НАМ ПЛАТЯТЬ ГРОШI.
ЗА НИХ ПIКЛУЕТЬСЯ ДЕРЖАВА,
ЩЕЙ  ПЕНСII ХОРОШI......

В НИХ Е ЗА ЩО ОДIТИСЯ,
ЗА ЩО  IСТИ Й  ПИТИ,В ТЭАТРИ ХОДИТИ.
БАТЬКАМ ЖЕ НАШИМ НЕ  ХВАТАЕ,
ВIД ПЕНСII ДО ПЕНСII ДОЖИТИ...

ЗА КОРДОНОМ СТАРИХ ЛЮДЕЙ,
ЗАКОНОМ ОХОРОНЯЮТЬ.
НАШI Ж БЕЗ ДОГЛЯДУ,ЛIКIВ I ХЛIБА-
НЕЩАСТНI  ПОМИРАЮТЬ.

КРАСИВI I МУЖНI ЖIНКИ УКРАIНИ,
ЗБЕРЕМО МИ СИЛИ В МОГУТНIЙ КУЛАК.
ПОIДЕМО В КИIВ,НАБЕМО IМ  РИЛА,
ЗА ТЕ,ЩО ЗРОБИЛИ В КРАIНI "БАРДАК"!!!!!!!!!


Рецензии
Доброе утро,дорогая Нина!Много моих знакомых женщин и одноклассниц работают сейчас в Италии,так как прожить на пенсию в 1 тыс гривен очень тяжело,а мы и этих не видим-бросила нас "ненька"-ездим за пенсией через Россию.Тебе желаю успехов во всем,раз так сложилась судьба,не вини себя ни в чем,ты еще молодая и цветущая, а розы на фото рядом с тобой померкли!Стих очень актуальный,крик души!

Евгения Давыдянец   17.08.2015 10:38     Заявить о нарушении
На это произведение написано 26 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.