було

яка ще любов ?
вірші посилають мені ейфорію..
знайти її знов ?
хіба я про неї вже мрію ?
ось ранок ,і шоста година все кличе ,
можливо і я не права ,що колись закохалась в обличчя.
навіщо ж ти снишся мені ?ночами коли гаснуть зорі .
русяве волосся ,рум‘янець м‘який і очі блакитно-прозорі...
а зранку все серце палає в огні !
я тільки прокинусь ,а біля нікого.
лишилась лишь тяжкість назавжди мені
спочинка солодко-гіркого.


Рецензии