Матуся

Я побачив тебе уві сні
Під ранковий світанок
Виглядає мене у вікні
Моя рідна(я) мамо

Я пригадую руки твої
Що мене обіймали
І стОмлені очі сумні
Що ночей не доспали


Матуся, матінко моя
                тобі дарують квіти
Матуся, матінко моя
                твої дорослі діти
Життю немає вороття, і твій сивіє волос
Я чую крізь своє життя, твій самий рідний голос!


Матуся, матінко моя
                ночей ти не доспала
Матуся, матінко моя
                з очей сльоза упала
Для мене кращого життя, просила ти у Бога
Благословенна в майбуття, була моя дорога!


Повертає любов в рідний край
Цілувать твої руки
Всій сім,єю тебе зустрічають
Дорослі онуки

Рідну землю і Батьківській дім
Ти навчила кохати
І в житті моєм, понад усім
Моя рідная мати.
               


Рецензии