***

На лісному кладовищі
Серед сосен,квітів,трав
Там лежать мої найближчі
Бабуся,тітка та мій брат
Дуже рано та невчасно
Смерть забрала їх від нас
Стільки справ не доробили
Боже!Та мені вже час
Їм сказати що у нас
Все гаразд,ростуть вже діти
Син вже парубок на раз,
А донька...Моя красуня
Ніжна,гарна як весна
Тато й мама також поруч
А про мене...Я одна
Та яке до того діло
Те що їхне тленне тіло серед сосен в домовині
В серпні я до вас збираюсь
Я приїду ,обіцяю!
Привезу Вам кучу квітів
І поплачу,і розкажу...
Про батьків,про Дашу нашу
Все розкажу...


Рецензии