***

Поїду в Лавру!
Попрошу у Бога!
Хай він пошле мені небесну благодать
Щоб рівною була моя дорога
Коханий поряд був під стать
Я попрошу у Бога і за діток
Нехай щастить їм завжди на шляху
Нехай стежина буде перед ними з квіток
І небо буде чистим без дощу
Батьки нехай здорові будуть завжди
Щоб було до кого прийти й поговорити просто і про все...
Бо це таке велике счастя мати
Батьків і друзів і дітей,за це...
Я помолюся
Щоб мені ніколи не довелось ходити на суди
Щоб в нашім ЖЕКу все було без сварок
Й у вас ні в кого не було біди
Поїду в Лавру!
Попрошу у Бога!


Рецензии