Випускнику Украiни Заповiт

День сьогодні важливий в житті,
Дитино кохана в любові іди
Зі шкільного порога у білий світ.
Прийми благословення батьківське у слід:


Вклонися доземно усім вчителям,
Подяку складай своїм чистим життям.
Від першого дзвоника на дорослу дорогу,
На радість й добро, зі шкільного порогу

Вступай моя душе рідна, кохана!
Затям «заповітом» святим, що є мама,
Є вчитель, є школа, що вивели в світ.
Щастя Тобі і многая літ!
15:32
22.05.2013р.


Рецензии