Вона

Я не бачив таких, як вона.
В ній загадка, яскраві відтінки.
В теплім погляді завжди весна.
Образ справжньої, сильної жінки.

В ній живе благородність ідей:
Вона вчиться в медичному вузі,
Щоб простих лікувати людей,
Своїх рідних, близьких ну і друзів.

Вона любить читати книжки
І не дуже сучасну естраду.
Вміє легко залізти в думки,
Зрозуміти і дати пораду.

Чітко вміє шукати в собі.
Добре знає, чого вона варта.
Себе легко знаходить в юрбі
І не любить вульгарність у жартах.

Гардероб – зі смаком вільний стиль.
Вона п’є негазовану воду.
В день проходить по декілька миль.
Дуже любить красиву природу.

З нею легко і просто мені,
Не потрібно ховатись за маску.
З нею свято у будь-які дні,
Що нагадує сон або казку.

Вона любить увагу й тепло,
Шоколадне морозиво, квіти.
Пам’ятає усе, що було,
Бо уважна. І вміє зігріти.

Вона любить ходити в кіно.
Коли страшно, стискає зап’ястя.
Ми знайомі не так і давно,
Але я ще не мав більше щастя.


Рецензии