Податки

В нас одна з небідних націй.
Та ще кращі будуть статки,
Як без різних махінацій
Всі платитимуть податки.

А багаті та впливові
Перестануть все ховати.
Полишивши всі розмови,
Будуть чесно працювати.

Володіє хтось кар’єром,
То нехай і міру знає.
Має віллу з інтер’єром.
Чому гроші відмиває?

Взагалі хай платить кожен,
Хто отримує прибутки.
Працювати всі не можуть,
Не в усіх якісь здобутки.

Сиротам потрібно жити,
Дитбудинкам тяжко нині.
Треба й пенсії платити,
Розвиватись Україні.

А якщо ж усе ховати,
Як тоді в державі жити.
Краще чисту совість мати
І податки всі платити.


Рецензии