Мамо, З Днем Народження!

Знаєш, мамо, все буває,
І незгоди, і конфлікти,
Які просто позначає
Вічний міф "батьки і діти".

Розумію, що повинен
На руках тебе носити.
Я багато в чому винен.
А пробачення просити

Не завжди виходить, мамо,
Та й характер мій незвичний.
Я веду себе упрямо,
Хоч порою це не личить.

І в твоє прекрасне свято
Вдома я сьогодні поряд.
Я хотів би побажати,
Щоб жила й не знала горя.

Ну і ще одне, рідненька,
Я забув тобі сказати:
"За сестру спасибі, ненько".
Це від мене і від тата.

Адже я тоді став братом,
Ви батьками стали знову.
Сльози щастя, мить крилата,
Наче казки постанова.

Я далеко. Ти скучаєш,
Просиш бути обрежним,
Але ти хіба не знаєш,
Що любов твоя безмежна?

Знаю, молишся за мене,
І нічого не боюся,
Ти найкраща в світі, нене!
З Днем народження, матуся!


Рецензии