Сiм з половиною бажань

Попросиш зірку серед ночі,
Повір, з небес її дістану .
Зроблю усе, що ти захочеш,
Хоча й щасливим я не стану .

Перепливу всі океани,
І не потрібен протеже.
Не страшні бурі і тумани,
Адже кохання збереже.

Захочеш, стрибну з водоспаду,
Я все одно не потону.
Не розіб’юсь. Свою відраду
Я пронесу, пройду по дну.

Попросиш – покорю всі гори,
Всі височини і хребти.
Знай, буде по коліна море,
Ще й зможу по воді піти.

А треба, то й вогонь здолаю,
Аби лиш поряд ти була,
Аби я знав, що відчуваю,
Як ти, мов квітка розцвіла.

Якщо попросиш, щоб зі Сходу
Я діамант тобі приніс.
Пройду я в будь-яку негоду
Дрімучі джунглі, темний ліс .

Знайду троянду сніжно-білу,
Або червону, мов вогонь.
Щоб раз в житті, нехай несміло,
Відчути смак твоїх долонь.

Та мрію я, щоб попросила
Тебе одну завжди любити.
Якби цього ти так хотіла,
То це б я точно зміг зробити.


Рецензии