Вiдпусти

Відпусти… Молю три роки.
Ти ж не чуєш моїх слів,
Контролюєш мої кроки.
Ну а жар ще не зітлів.

Відпусти… Ти не зі мною,
І моя не будеш ти.
Все закінчиться війною.
Дуже прошу: «Відпусти!»

Відпусти… Мій біль пекучий.
Я не можу жити так.
Ця любов лише замучить,
Та не дасть надії знак.

Відпусти… Залиш кохання,
Бо з тобою пропаду.
Що у нас? Є біль, зітхання…
Краще іншу я знайду.

Відпусти… Тримаєш душу.
Я ж пішов уже давно.
То ж чому тремтіти мушу?
Відпусти, як все одно.

Відпусти… Я тим віддячу,
Що сховаюсь назавжди
І тебе вже не побачу,
Але й ти з душі піди.

Відпусти… І стане краще.
В моїй пам’яті зітрись.
Почуття? Вони пропащі,
Вже не буде як колись.

Відпусти… Я так не зможу.
Ні, не зможу далі йти...
Я ж лише свій пил завожу.
Я благаю: «Відпусти».


Рецензии