Шэбэртэ!

Улгы мэтэ Шэбэртэ,
Хадын хормойдо зурынаш!
Шамайе эльбэн гэнтэ,
hалхин шангадхан улеэнэш!
  Наhанайм мэтэ Шэбэртэ,
  Хутэлэй оройhоо харахада,
  Альган дээрэ мэтэ,
  Намайгаа угтан зогсонош!
Зурьхэнээм, сэдьхэлээм Шэбэртэ,
Буянайм харгы тайланаш!
Тойроод байhан хада уула,
Буубээлэн байна шамайеш!
  Зуудэн мэтэ Шэбэртэм,
  Холын дайдада hуухадаа,
  Хододоо шамаяа hананам,
  Хун, зоноор хоорэлдэхэдоо,
  Шамаяал, шамаяал дурданам!
 

 


Рецензии