Якщо надумали себе ви прокачати...

Якщо надумали ви тіло прокачати
Сміліш вставайте з місця - треба вирушати
І "лінь збороти лінь" нехай в минулому лишиться
Для мрії, хай маленької, а місце це звільниться
 
Є з чого вибрати... почати звідки... і куди дійти
Це фітнес, йога, бокс і просто - "нарізай круги"...
Ще айкідо, воркаут, танці, боротьба і тренажерка
Багато ще чого, та краще щоб партнер або партнерка;)
 
Багато вправ для кожної частини тіла є
Робити важно регулярно і робити сміло все
Приймати досвід більш досвідчених в цій справі
Для себе чесним бути!... і не місце тут халяві
 
А досягти кондиції, здорове харчування допомже
До ладу приведе, розбудить, зарядити зможе
І знову запалають вогники в очах, немов в дитинстві
Життя ключем заб'є, і почуття всі, як при першому батьківстві
 
І пам'ятати бажано про сутність всіх цих справ
Основою є ...тіла рух, духовний спокій, мозок щоб відпочивав
Звичайна аеробіка, зарядка із підйомом сонця
Надасть енергії, наснаги на життя, розкриє ваші внутрішні віконця


Рецензии
Не украинец, но всё понял хорошо.Украинский язык ближе к языку наших предков.Киевская Русь. Это ни выжечь, не стереть. Все мы славяне, братья, вот только панам не хочется это помнить.В Запорожье живут родственники, корни которых из Запорожской Сечи. Нам делить-то нечего!Стихотворение понравилось, особенно про партнёрку.Весело и без ехидства. Здорово.
Удачи и творческих успехов. Василий.

Василий Духанин-Есипов   28.01.2014 23:20     Заявить о нарушении
Спасибо! Абсолютная солидарность с Вами в вопросе братства!

с уважением, Звичайна Персона

Звичайна Персона   29.01.2014 10:26   Заявить о нарушении