18. Нехай завжди вiльна буде

Пісня лине над горами,
Лине в гаї, в лузі.
Пісню цю співають також
Усі мої друзі.
Пісня ця про Україну,
Про її Карпати.
Та ще оцю пісню знають
Мої мама й тато.
Україно, моя вільна
Та сади квітучі,
І черешні червоніють,
Гілки гнучкі гнуться.
Усе вільне, незалежне -
Для людського люду.
Нехай живе Україна
Й завжди вільна буде !

Лида Хижняк  22.05.2013. 23-42.


Рецензии