Я твоя зiрка...

Я твоя зірка в небесах,
Цілюща вранішня роса.
Я цвіт калини навесні,
Усмішка у твоєму сні.
Ти вісточкою озовись?
Зустрінемося, як колись.
Не має значення той час,
Що розлучив з тобою нас.
Вночі чекатиму - прийди,
Дорогу місяцем світи,
А вранці, як впаде роса,
Я зірка та, що в небесах.
Калини цвіт впаде до ніг,
Чекатиму, як ляже сніг.
На скронях білих серебрить
Той час, що уперед летить...


Рецензии
Цікавий вірш з романтичною зажурою! Буває, що і в чеканні гніздиться мрійливе щастя. Всього доброго, Наталія!

Мыкола Ковальчук   26.05.2013 22:34     Заявить о нарушении