Прощенному Хрущу

Кур’єрів для суцвіть і для сузір’їв
і акомпанемент для солов’їв –
хрущів тих на вишневому подвір’ї
курчатам на вечерю я ловив.

Бо хіть хрущів цвітіння вишні нищить,
і вишенька в загрозливій імлі,
відмахуючись, нагиналась нижче,
благаючи спасіння у землі.
В якій сидять прожерливі личинки.
О ні! Не буде прощення хрущу.
Та як дзвінку прикрасу відпочинку,
я одного з противників прощу.

Усе одно з плодів, достиглих пишно,
Ми пирогів пахучих напечем.
І, вже урівноваженою, вишня
перехрестилась прощенним хрущем.

04.2004


Рецензии
Як це гарно написано! Дякую.

Нила Волкова   23.05.2013 14:01     Заявить о нарушении
І Вам дякую за таку гарну рецензію.

Игорь Герасименко Кременчугский   23.05.2013 15:31   Заявить о нарушении