Для Кохано

Кохана, ти зірочка в моїй долі,
До тебе спрямовані слова любові в благанні.
Хочу, щоб поруч ти зі мною була,
І разом дні і ночі ти завжди мене вела.
Улюблена, слова любові мої лови,
У відповідь ти пару слів і мені скажи.
Порадуй моє серце ніжними словами,
І зроби нас двох ти в щастя багатіями.


Рецензии