Коханомуп ятьдесятьрокiв акро на укр. яз

      22 рядки до 22 травня

      К/оханий, серце крає сум і біль,
      О/скільки я сьогодні не з тобою!
      Х/то з ран душІ згорнЕ жагучу сіль?!
      А/ може, доля - тішитись журбою?
      Н/авіщо звів менЕ і залишИв?!
      О/бранкою самітності я стала.
      М/ене нікОли ти і не любив...
      У/тім, тебЕ без тями я кохала!

      П'янкими бУли наші почуття...
      Я/ довіряла...марно лиш чекала...
      Т/и перекреслив все моє життя!
жалЬ/ огорнув, повітря в грУдях - мало...
      Д/аремно мріяла про спільний рай,
    нЕ/ квапився йогО ти будувати...
      С/вято без мЕне нині зустрічай...
      Я/ - зайва...то ж не бУду заважати...
      ТЬ/мяні словА - отрута на вустах,

      Р/ятунку не булО від чар зваблИвих...
      О/манливі стосунки - справжній жах!
      К/уди б втікти від пут твоїх зрадливих?!
      І/ншого щастя ти шукав, мабУть...
      В/томилась я...гру скІнчено...забудь!


Рецензии